Oppdatering - Bobla vinterserie for 2007 årgangen.

Postet av Stakkevollan IF den 11. Okt 2018

Siden det blir tilbud om 9er for 2007 årgangen neste sesong, så inviteres denne årsklassen også til å delta. Det blir vanlige 9er regler med offside, men det blir ikke registrert resultat eller laget tabell, i hht dagens regelverk for barnefotball. Meld dere på her: https://docs.google.com/forms/d/1HN_OyKGZ6jfKAciySbuiGzt5BqTvBfKozsnUNUfHf-M/edit

Bobla vinterserie - klar for påmelding.

Postet av Stakkevollan IF den 9. Okt 2018

Da er det klart for påmelding til årets vinterserie i Bobla. Opplegget er ikke helt spikret. Vi tar hensyn til de ønsker og synspunkter som kommer inn, og skreddersyr et opplegg som passer de fleste :)

http://www.stakkevollan.com/p/30298/vinterserie-i-bobla

Støtt oss med din grasrotandel

Postet av Stakkevollan IF den 29. Aug 2018


Det er ingen tvil om at støtte til klubben via grasrotandelen, bidrar rett i klubbkassa, og kommer alle til gode. Andelen er nå øket til 7% og hittil i år har SIF mottatt over 118 000 kr. Dette er penger som går uavkortet inn til klubben og som ikke krever noen form for dugnadsinnsats. Derfor: Verv gjerne venner og bekjente over det ganske land, alle monner bidrar stort. Registrer deg som grasrotgiver for SIF her:  https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=983647170 
Eller send SMS: 983647170 til 60000


Stakkevollan IF som æresgjest :)

Postet av Stakkevollan IF den 22. Jul 2018

Stakkevollan IF er invitert til kampen mellom TIL - Haugesund på søndag den 5. august. 

Vår oppgave er å stille med:   
  • Styremedlemmer, trenere og andre som gjør en strålende jobb i klubben (maks 10 personer) 
  • Maskoter (2 – 11 personer)
  • Ballhentere (minimum 12 personer i alder 13-16 år)  
 

- Alle disse personene sammen med 30 voksne medlemmer kommer gratis inn på kampen.
- Alle barn t.o.m. 15 år får fribilletter. 
- Alle klubbens besøkende møtes i Fanzone utenfor stadion. Her vil det bli utdeling av billetter og praktisk informasjon. Fanzone åpner 2 timer før kampstart og vil være et underholdende mingleområde foran stadion.
- Et av klubbens lag i alderen 6-8 år spiller 3 mot 3 kamper i ballbingen i Fanzone.
- Klubben blir presentert over høyttaler anlegg og på storskjerm.
- De 10 styremedlemmene, trenerne og de andre utvalgte slår følge med TFK/TIL til Rushfeldtlosjen

Idrettsforsikring

Postet av Stakkevollan IF den 1. Mai 2018

FORSIKRING AV SPILLERE

Alle medlemmer som har betalt medlemsavgift til SIF er dekket av grunnforsikringen. Det er lurt å sette seg inn i hva dette innebærer, og så får den enkelte vurdere om de har behov for utvidet forsikring. Dette må bestilles og betales av den enkelte. Skader må også meldes inn av den enkelte spiller/foresatt.

Dere kan lese dere til det meste ved å klikke her. Skader meldes også inn via denne linken.

NB: De som ikke betaler medlemsavgifta innen forfall, er ikke forsikret og kan derfor ikke få delta i organisert aktivitet i regi av SIF. Ta kontakt ved behov for oppdeling/utsettelse av medlemsfakturaen.

I forsikringsvilkårene til NFF, så refereres dette til at alle må ha betalt gyldig lisens. https://www.fotball.no/globalassets/klubb-og-leder/forsikring/forsikringsbevis-2017.pdf
Info om barnekamper

Postet av Stakkevollan IF den 30. Apr 2018

Kongleriket Miniputt 27.augustTror ikke vi klarer å få ungdommer som klubbdommere i drift i år, så lagene blir mest sannsynlig selv ansvarlig for å dømme egne kamper. Hvis dere har foresatte som vil delta på klubbdommerkurs, så gi beskjed. Kanskje vi klarer å få arrangert et kveldskurs hos oss. Men viktig at dere er oppdatert på regeleverket: 

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2018/pressfri-sone-og-ekstra-spiller-i-barnefotballen/
Betaling av kakebokser og toalettpapir

Postet av Stakkevollan IF den 30. Apr 2018

Alle innbetalinger gjøres til SIFs kontonr: 4750 1886110.

Toalettpapir:
 Merk innbetalinga med: Toalettpapir - Navn på spiller og lag.

Kakebokser: Dere tar imot betaling når dere leverer de ut og så setter dere inn den summen dere skal betale inn til SIF i en samlet innbetaling. Merkes med navn på spiller og lag. Alle kakebokser må være betalt inn senest den 20.06.18

Alle er ansvarlige for å holde oversikt over sine egne bestillinger. Ta kontakt på post@stakkevollan.com hvis dere er usikre. 
Produkter til neste kakesalg

Postet av Stakkevollan IF den 15. Feb 2018

Da er avstemminga avsluttet. I tillegg til de 5 sortene vi hadde sist, så var det uavgjort mellom plass 6-7-8. Vi velger dermed å kjøre på alle de 8 sortene som fikk flest stemmer. 

Vi håper at de som ikke fikk anledning til å være med forrige gang, mobiliserer nå. Inntekta nå blir avgjørende for om vi kommer i gang i år eller om vi må jobbe inn penger enda ett år før vi starter. Fordeling av treningstimer vil også baseres på de ulike lagenes bidrag.

Her finner dere salgskatalogen, med allergimerking. 
Salgspris er 60 kr pr. boks.

Dere sender skjemaet inn på post@stakkevollan.com eller det kan legges i postkassa på klubbhuset.

Bestillingsfrist til SIF er søndag 4 mars kl. 2200. Utlevering vil skje i uke 11, 11-12 mars. Det blir enten fra klubbhuset eller fra bobla. Info kommer når utleveringsdag er klar.

Her finner dere forslag til ulike skjemaer:

Eget registreringsskjema (xls.)

Eget registreringsskjema (pdf)

Skjema som skal sendes til SIF (xls)

Skjema som skal sendes til SIF (pdf)
Oversikt over alle lagenes totale bidrag for lys

Postet av Stakkevollan IF den 13. Feb 2018

Nå er oversikten over lagenes totale bidrag klar. Det er skrevet inn forklaring på kolonnene, men hvis noen lurer på noe, så er det bare å ta kontakt eller spørre i kommentarfeltet her. 

Totalt bidrag fra alle klubbens lag.pdf

Det er ennå stor forskjell i de ulike lagenes bidrag, men vi håper det skal utjevnes etterhvert. Det vil alltid være slik at det er noen som ikke kan/vil bidra med noe, så vi er helt avhengig av at de som kan bidra mer, gjør det. De som bidrar mer enn de behøver, vil da være med på å dekke over for andre på eget lag, og sørge for at lagets prosentvise bidrag øker. 

I tillegg til kostnadene med innkjøp av lys og stolper, så er vi nødt til å gjøre en betydelig innsats med grunnarbeidet i skråningene. Det må stables stein og tilføres masser for å få stabilisert disse, og det må etableres nye fundament til de nye stolpene. Dette er penger vi også må skaffe inn. Vi antar at de totale kostnadene vil være på minst 1,5 mill kr. Vi søker om spillemidler og momsrefusjon, men vi vet ikke hvor mye dette vil utgjøre. Vi ser at vi ennå har en lang vei å gå for å få inn nok penger, så vi er veldig usikre på at vi klarer å begynne på dette i år. Men vi har masse toalettpapir på lager og skal kjøre ei ny runde med levering av kakebokser, så vi er ennå optimistiske. Fristen for å være med på å bestemme kakesortene, går ut i morgen. Vi kommer til å fortsette med salg av kakebokser og toalettpapir i årene fremover, til de totale kostnadene er dekket.

Vi har tidligere informert om begrenset med treningstimer pga. manglende lys, og det eneste rettferdige er at de som bidrar mest til fellesskapet, belønnes for det. De som er lavest på den prosentvise oversikten, vil dermed bli prioritert sist når timene skal fordeles i sommerhalvåret. Det kommer ikke til å bli foretatt noen forfordeling basert på sportslige behov og forventninger. 
Forberedelse til neste kakesalg

Postet av Stakkevollan IF den 8. Feb 2018

Da kjører vi igang med avstemming av hvilke sorter vi skal gå for ved neste kakesalg. Levering blir i uke 11, 12-13 mars. Mer info kommer. Avstemminga skjer på FB, så meld dere inn i SIFs FB-side og vær med på å bestemme :)

https://www.facebook.com/groups/141513372558/permalink/10155842620397559/

Her finner dere salgskatalog over alle sortene.

De med flest stemmer blir valgt. Vi satser på 6 ulike sorter. (Kan bli 7 ved jevnt resultat)
REGLER: Dere krysser av foran de 6 sortene dere ønsker vi skal selge. Vær nøye: Dere får kun velge 6 sorter.. Vedlagt finner dere salgskatalog over alle sortene. Det er lov til å endre mening før fristen er ute. Dvs. ta bort et kryss og flytte det til en annen sort, men kun 6 ønsker.
NB: Hvis noen ikke ønsker å være med på FB, så kan dere sende deres ønsker på mail til post@stakkevollan.com, så blir dere tatt med i avstemminga.

Fristen til å være med å bestemme er onsdag 14. februar. Den 15.februar sendes det ut bestillingsinfo til alle.
Klart for bestilling av kakebokser

Postet av Stakkevollan IF den 18. Jan 2018

Da er det klart for at medlemmene kan ta opp forhåndsbestilling. Hvis  noe er uklart, eller noen behøver tips og råd om hvordan de kan gå frem - eller behøver utskrift av noe, så ta kontakt, post@stakkevollan.com 
Frist for innlevering av bestilling: Mandag 29.01.
Pris: 60 kr. pr. boks.
Alle bestillinger sendes til post@stakkevollan.com eller legges i postkassa på klubbhuset.

Dere tar imot betaling når dere leverer de ut og så setter dere inn den summen dere skal betale inn til SIF i en samlet innbetaling, konto 4750 1886110. Merkes med navn på spiller og lag.

Alle er ansvarlige for å holde oversikt over sine egne bestillinger. Vedlagt finner dere ulike maler dere kan bruke til egen registrering, bestillingsarket som skal sendes inn til klubben og bilde av hvilke 5 sorter som ble valgt denne gangen. Alle ark både i Excel og PDF. Det blir premiering til de 2 som har solgt flest over 100 stk når vi teller opp den 1. mai. 2 glutenfrie sorter, og 3 sorter som kun har spor av melk. Allergiguiden finnes i salgskatalogen rett under her.

Nordkak_salgskatalog_SIF.pdf

Bilder av våre sorter

Bestillingsliste til SIF (PDF)Bestillingsliste til SIF (Excel)
Oversikt Egen (PDF)Oversikt Egen (Excel)Spleis for nye lys

Postet av Stakkevollan IF den 17. Jan 2018

Da har vi opprettet Spleis for nye lys. Spleisen er åpen til 30. april og vi håper vi klarer å komme i mål med innsamlinga og klubbens egeninnsats, slik at vi kan bestille nye lys som skal være klare til høsten :) Dere kan følge med utviklinga her, og vi håper så mange som mulig bidrar og også at de sender en oppfordring videre til andre om å bidra. Sammen skal vi komme i mål.

https://www.spleis.no/project/27546
Innkalling til årsmøtet

Postet av Stakkevollan IF den 16. Jan 2018

Stakkevollan IF innkaller til årsmøte på tirsdag den 20. februar kl. 1800. Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet må være sendt på e-post: post@stakkevollan.com, innen mandag 5. februar. Det vil bli vanlige årsmøtesaker som behandling av årsmelding, regnskap, budsjett og valg.  Forslag til nye styremedlemmer/varamedlemmer ønskes. Eller kunne du tenke deg å bidra med andre konkrete saker? Ta kontakt med valgkomitéen. http://www.stakkevollan.com/p/6781/styret
Oversikt over lagenes bidrag

Postet av Stakkevollan IF den 15. Jan 2018

Her finner dere oversikt over hva de ulike lagene i klubben har bidratt med for å skaffe inntekter til lys. Det finnes en spesifisert oversikt over det enkelte medlem også, men den legges ikke ut til gjennomsyn. De ulike lagenes FK vil få tilsendt oversikt over sine spillere hvis de ber om det. Ta kontakt på post@stakkevollan.com

Lag Antall solgt Antall bet Sum solgt Sum betalt Utestående
4 div M 11 11 3 850 3 850 0
G00 186 170 65 100 59 500 5 600
G02 0 0 0 0 0
G03 48 40 16 800 14 000 2 800
G04 74 66 25 900 23 100 2 800
G06-07 70 54 24 500 18 900 5 600
G08-09 14 14 4 900 4 850 50
G2010 0 0 0 0 0
G2011 57 36 19 950 12 600 7 350
3 div D 158 129 55 300 45 150 10 150
J00-01 85 80 29 750 28 000 1 750
J03 25 23 8 750 8 050 700
J07 52 46 18 200 16 100 2 100
J08-09 0 0 0 0 0
J2010 0 0 0 0 0
Til sammen 780 669 273 000 234 100 38 900Åpent brev til klubbens medlemmer

Postet av Stakkevollan IF den 15. Jan 2018

Her finner dere et skriv til klubbens medlemmer om dagens situasjon når det gjelder lysene på banen og i bobla. Dette blir ikke sendt ut på mail, da vi ser at det kun er noen få som leser og videreformidler mailene som sendes ut. Vi håper at det er flere som leser innlegget her og som forstå viktigheten av at alle nå bidrar samlet. Uten lys på anleggene våre, så klarer vi ikke å beholde de og klarer heller ikke å opprettholde drifta i klubben. 

Lys på anleggene våre. Nødvendige bidrag.