Årsmøtet utsettes til 29. mars

Postet av Stakkevollan IF den 27. Feb 2023

Hei alle sammen. 

Pga. møter på skolen, så utsettes årsmøtet enda en gang. Denne gang til onsdag den 29 mars kl. 1900. 
Innkalling til årsmøte

Postet av Stakkevollan IF den 31. Jan 2023

Stakkevollan IF innkaller til årsmøte på tirsdag den 28. februar kl. 1800.

Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet, må være innkommet senest søndag den 12.februar. 
Sendes på e-post: post@stakkevollan.com

Alle sakspapirer utleveres på møtet.

Det vil bli vanlige årsmøtesaker som behandling av årsmelding, regnskap, budsjett og valg.  Forslag til nye styremedlemmer/varamedlemmer ønskes. Eller kunne du tenke deg å bidra med andre konkrete saker? Ta kontakt med leder av valgkomiteen, Arne Bjørklund. arne.bjorklund at gmail.com
Nye betalingsløsninger

Postet av Stakkevollan IF den 2. Mai 2016

Da har vi i SIF også etablert kortbetaling og mobil-betaling. Lagene kan ta dette i bruk ved salg på kampene.
mCASH: Foreløpig har vi kun kaffe og vafler på mobilbetalinga, mCASH. Men vi kommer med flere produkter hvis lagene ønsker det. De som skal bruke mCASH som betalingsmiddel fra telefonene sine, må laste ned appen fra Google Play eller App store. Brukerne finner varene våre ved å bruke "I nærheten" funksjonen på appen :)

Vipps: Vi har også etablert betaling med Vipps. Der kan man søke på Stakkevollan, og få opp SIF Kafésalg, eller bruke Vipps nr. 17893.

Kortautomat: De som betaler med vanlig bankkort ved å bruke iZettle gjør dette på vanlig måte. Lagene har fått instrukser om bruken, og det vil være mange førstegangsbrukere nå i begynnelsen, men det er ganske enkelt å finne ut av dette. Det er mulig å få tilsendt kvittering på e-post eller på mobil.

Dere kan lese mer om mCASH her: https://mca.sh
Dere kan lese mer om Vipps her: https://www.vipps.no/
Dere kan lese mer om iZettle her: https://www.izettle.com/no

VIKTIG: husk at alle transaksjoner må gjennomføres for at pengene skal overføres! De som som står i kafe /kiosk må være oppmerksomme og følge med at de som handler faktisk trykke på "betal".
Idrettsfrukt fra Bama

Postet av Stakkevollan IF den 2. Des 2015

En liten påminnelse om dere kan få tilbake 60% av kostnadene til innkjøp av frukt/Bamaprodukter til lagets aktiviteter. Alle kvitteringer må leveres inn til daglig leder, event scannes og sendes på e-post. (Med god kvalitet). Den som legger ut for frukten, må skive navn og kontonr på baksida av kvitteringa, event skrive det i mailen. Kostnaden vil dekkes fullt ut fra lagets konto, og når refusjonen kommer fra Bama, så godskrives den kontoen til laget.

Vil kun ha inn kvitteringer som gjelder frukten. Kostnader for plastposer og andre varer, får dere betale ved en annen transaksjon.

NB: Husk at dere må handle frukt hos en av de registrerte samarbeidspartnerne som er listet opp på hjemmesida til Bama, ellers får dere ikke noe refundert.

Dere kan lese mer om ordninga her: http://www.bama.no/idrettsfrukt/
Timefordelinga i bobla.

Postet av Stakkevollan IF den 21. Okt 2015

Onsdag 21. oktober:
Timefordelinga er ikke klar. Mulig den blir klar i løpet av helga/tidlig neste uke. Vi oppdaterer her.