Vinterserien i bobla

Postet av Stakkevollan IF den 4. Des 2017

Da er påmeldingsfristen ute, og vi tror ikke det har noen hensikt i sende ut noen remindere :) Har fått noen tilbakemeldinger på at det er flere lag som vil spille 11er på Bardufoss, og det er jo helt forståelig. Vi velger dermed i år og kun arrangere kamper for klassen G05. Det er nå 10 lag påmeldt og det blir da ett ok oppsett med oppdeling i 2 grupper og 4 innledende kamper for alle. Så blir det sluttspill/plasseringskamper i april. Satser på kun en kamp for alle lag pr helg, så da blir det en spredning på 4 lørdager i perioden januar - mars. Kommer til å sende ut oppsett på høring til de deltakende lag i løpet av neste uke.
Vinterserien i Bobla

Postet av Stakkevollan IF den 20. Nov 2017

Stakkevollan IF inviterer til vinterserie i Bobla. Oversikten over påmeldte lag finner dere i toppfanen, på høyre side. Den vil oppdateres hver gang det kommer en ny påmelding. Ber dere spre det glade budskap. Invitasjonen finner dere her: 
Invitasjon Vinterserie i Bobla

E
t eventuelt sluttspill vil være inkludert i kampavgiftene som er betalt for innledende spill, så der vil kampene være bonuskamper. Kampavgifta er 900 kr pr kamp :)

Oversikt over påmeldte lag: Påmeldte lag
Inkluderingsmøtet er avlyst

Postet av Stakkevollan IF den 15. Nov 2017

Vi avlyser kveldens møte, men satser på å arrangere det etter nyttår. Da regner vi med stort engasjement og god deltakelse fra alle lag. 
Velkommen til inkluderingskveld

Postet av Stakkevollan IF den 15. Nov 2017

Idrettsrådet inviterer til inkluderingsmøte på onsdag den 17. januar kl. 1800-2000 på klubbhuset. Vi ønsker bred deltakelse, 4-5 stykker fra alle lag. Det bør derfor stille både trenere og FK fra alle lag. Gjerne alle sammen, men det er også plass til at andre engasjerte foreldre kan delta. 

Vi har tilhørighet i en av de mest fargerike bydelene og vi har mye vi må få satt fokus på. Meld inn til daglig leder hvem som stiller fra de ulike lagene, senest fredag den 12. januar, post@stakkevollan.com. I tillegg til agendaen fra Idrettsrådet, så har vi litt viktig info om ting som skjer i egen klubb :) Håper så mange som mulig kan stille og at vi klarer å samle 50 stk.

Temaet på kvelden er inkludering i idretten. Så noe av det vi går igjennom er :

- Kulturforståelse
- Barnefattigdom
- Trenerrollen
- Inkludering i klubbhverdagen
- Solidaritetsfond*
- Inkluderingsperspektivet i laget og mine tanker som kaptein for ei prestasjonsgruppe
- Gruppearbeid

Velkommen :)
Timefordelinga vinter 2017-2018

Postet av Stakkevollan IF den 30. Okt 2017

Her er oversikten over timefordelinga i vinter. 

Vær obs på at det er en oversikt for november, en for desember og en fra januar 2018. Det er mulig å booke spot-timer, ta kontakt på bobla@stakkevollan.com 

Her er oversikten: Timefordeling vinter 2017-2018.xlsx

Reglement for alle brukerne. 
Treningene i bobla

Postet av Stakkevollan IF den 23. Okt 2017

Mandag, 23.10.17:  Vinterperioden starter i år på mandag den 30.10.
Vintertimene er dessverre ikke klare ennå. Det sendes ut info så snart de er klar, forhåpentligvis i løpet av tirsdag.

NB: Nå er det ryddet for snus og søppel i hele bobla og vi gjennomfører nå nulltoleranse for forsøpling. Hvis noen blir tatt i å kaste snus eller søppel på bakken inne, så vil hele laget/treningsgruppa umiddelbart bli ekskludert fra timene i Bobla. Ingen får en ny sjanse, den er brukt opp allerede!
Bobla Cup

Postet av Stakkevollan IF den 28. Sep 2017

BOBLA CUP 2017 AVLYSES PGA FOR FÅ PÅMELDTE LAG. Info sendes ut til lagene i dag, tirsdag den 10.10.

Tradisjonen tro så arrangerer vi Bobla Cup, den siste helga i oktober. Årets arrangement blir det 9ende i rekken :) Info vil fortløpende legges ut under fana "Bobla Cup 2017" i toppmenyen.

Dere finner invitasjonen her.
Ny bobla sponsor

Postet av Stakkevollan IF den 24. Apr 2017

Ny sponsor i Bobla, BUNKEROIL

Oppfordrer alle SIFere om å bruke vår lokale Bunkeroil stasjon og gjerne hente seg et Bunkeroil kort på Nansenplass. Si gjerne at du kommer fra SIF :)
Innkalling til årsmøte

Postet av Stakkevollan IF den 28. Feb 2017

Stakkevollan IF innkaller til årsmøte på tirsdag den 28. mars kl. 1900. Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet må være sendt på e-post: post@stakkevollan.com, eller pr. post til klubbens adresse, innen mandag 20. mars.

Det vil bli vanlige årsmøtesaker som behandling av årsmelding, regnskap, budsjett og valg.
Alle sakspapirer utleveres på møtet.2 Kommentarer