Vårdugnaden

Postet av Stakkevollan IF den 11. Mai 2015


Den årlige vårdugnaden blir på kommende søndag, den 03.05, kl. 1100-1300/1400.

Det skal ryddes for stein og søppel som vanlig, reklameskiltene skal monteres, målnett skal monteres på målene og vi skal merke opp 2 ulike 7er baner og 9er banen. Ber om at det stiller minst 3 stk fra hvert lag, og gjerne noen ekstra som kan merke. SIF stiller med 30 meters målebånd, så finner vi ut av det :)

Alle må stille med arbeidshansker og de som skal skru skilt må gjerne ha med seg verktøy (Som vanlig) Det er fint om dere kan melde inn de som kan skru skilt, slik at vi vet om vi har nok deltakere der.Tromsøturneringa 2015

Postet av Stakkevollan IF den 4. Mar 2015

Styret har besluttet at SIF IKKE blir med på å arrangere Tromsøturneringa i år.

Årsaken er at vi ikke har nok ressurser tilgjengelig for at det skal bli et ansvarlig arrangement. Det blir for knapt med tid fra kampoppsettet er klart, til turneringsstart. Vi rekker dermed ikke å organisere dette internt i år. Vi vet ikke om det blir avviklet en miniutgave av turneringa i år, men det blir i allefall ikke noe på våre anlegg.Årsmøte 2014, 18.mars.

Postet av Stakkevollan IF den 7. Feb 2015

Stakkevollan IF innkaller til årsmøte på onsdag den 18 mars kl. 1800.
Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet, må være sendt på e-post: post@stakkevollan.com, eller pr. post til klubbens adresse, innen mandag 2 mars.

Det vil bli vanlige årsmøtesaker som regnskap, budsjett og valg.
Alle sakspapirer utleveres på møtet.

Velkommen.