Salg av toalettpapir

Postet av Stakkevollan IF den 14. Nov 2016

Dugnad for nye lys på banen, vi håper de skal være på plass allerede til høsten. 

Hvordan: Vi har fått tilgang til en veldig god avtale med Markedshuset om salg av toalettpapir. Vi håper alle medlemsfamiliene selger minst 12 sekker i løpet av et år. Kun 1 kvote pr. familie, så det blir ikke flere å selge hvis du har flere barn i klubben. Jo fortere de selges, jo fortere får vi lys 

Den enkelte SIFer tar opp bestilling på sekker hos sine "kunder", og så avtales det utlevering hos nøkkelpersoner. Sekkene lagres i bua ved bobla. Der ligger det ei bok hvor alle sekkene som hentes ut skal skrives inn, dette ordner nøkkelpersonene. Utsalgsprisen er 350 kr pr sekk á 42 ruller. Alle inntekter øremerkes lys. God kvalitet på papiret, det er av nyfiber.

Klikk her for mer info.

Når dere har fått inn betaling for sekkene, så overføres beløpet inn på SIFs k.nr: 4750 1886110. Viktig: Alle innbetalinger merkes med spillerens navn og lag.
Oversikt over nøkkelpersoner: Send sms eller ta kontakt på messenger for å avtale utlevering.

Dag Andre Pedersen: 93479966Anja Benjaminsen-Harjo: 40163456
Christian Hoff Jensen: 97777521Tommy Larsen: 93495002
Ronny Rognmo: 90362562Ørjan Harjo: 90608508
Børge Larsen: 91109487Trond Andersen: 41213445
Trond Olsvik: 48895576Arne Bjørklund: 99404449
Torstein Størkersen: 91517910
Eldbjørg Skog: 95089154
Hugo Lavik: 90115698Hege Solvoll: 95812657
Roshild Jensen: 40240998


DET BLIR PREMIERING AV DE 3 BESTE SELGERNE I KLUBBEN
Videreføring av sponsoravtalen med Extra

Postet av Stakkevollan IF den 4. Nov 2016

Da har vi den gledelige nyheten at Extra på Stakkevollan har forlenget avtalen med klubben til å gjelde ut 2018 :)

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av vår nærbutikk, den er viktig for oss alle sammen. Gå gjerne inn og lik butikkens side på FB - da blir dere alltid oppdatert på gode tilbud og nyheter. Klikk på logoen, så sendes dere til FB sida :)3 Kommentarer

Timefordelinga i bobla

Postet av Stakkevollan IF den 19. Okt 2016

Fordelinga av vintertreninga er nesten ferdig og lagene har fått info tilsendt på mail. Oversikten finnes her, og de timene som står ledig kan bookes fritt.

Kriterier for tildeling:
De klubber og lag som trener hele året og som spiller kamper hos oss, har første pri. De gir oss inntekt hele året, og ikke kun om vinteren. Vi har mange millioner i lån og store driftskostnader, så vi er helt avhengig av en stabil inntekt. De som i tillegg er sponsorer og som har kjøpt reklameplass i bobla, vil også bli prioritert. Dette er også bedrifter som vanligvis trener hele året og som da også gir oss inntekt på sommeren.

De grupper som ikke kommer inn under kategoriene over, får tilgang til de timer som er ledig etter første tildeling. Der er det omtrent først til mølla, men de som har valgt å leie timer ett år, vil få fortrinn neste år ved at de får info om ledige timer først. Det som står igjen etter det, legges ut til fri booking. Det er også mulig å booke spot-timer i helgene, hvis noen vil ha ei ekstra økt eller spille treningskamp.
Invitasjon til Bobla Cup 2016

Postet av Stakkevollan IF den 11. Okt 2016

Her finner dere invitasjonen til årets Bobla Cup.

Som alltid så forsøker vi å lage et mest mulig komprimert oppsett. Vi spiller kamper på 2 haller samtidig, og har kafedrift og myldring på 1 hall.
All info om turneringa legges ut på menyen "Bobla Cup 2016" oppe til høyre på sida her :)

Velkommen alle sammen.
Påmelding til Fotballeder 1 kurs

Postet av Stakkevollan IF den 24. Jun 2016

Vi oppfordrer alle som har verv i SIF til å melde seg på dette. Klubben dekker kostnadene. Gi beskjed til post@stakkevollan.com hvis du melder deg på, men selve påmeldinga må skje via Min Idrett. Les artikkelen under for mer info.

Sesongen 2017 - rutiner og instrukser

Postet av Stakkevollan IF den 24. Mai 2016

GENERELL INFO FOR SESONGEN 2017
1.Det er en mopp og feiesett i alle garderober. De skal alltid ryddes etter bruk! Hjemmelaget er alltid ansvarlig for alle garderobene. Også dommergarderoben. Dere anbefales å kun ha dommergarderoben åpen på treninger, slik at dere enkelt kan rydde den etter hver gang dere har brukt den. Står det åpent inn til kjelleren, så er dere ansvarlig for å se over at ingen av deres spillere har vært og skitnet til garderoben. Skitne mopper byttes ut med rene, og de finner dere på hylle på vaskerommet. De som kommer til skitne garderober må melde i fra til meg på post@stakkevollan.com, slik at vi kan ta dette med de som er ansvarlige. Det er også en del eksterne lag som bruker banen, og de har samme prosedyrer. De sliter litt mer med å fylle på det som mangler, så der må dere alle følge med.
2.Det samme gjelder taktikkrommet i kjelleren som de eldre lagene bruker. Det skal behandles akkurat slik garderobene behandles. Søppel, tape, kaffekopper, flasker og rot skal IKKE etterlates når dere forlater. Mellomdøra skal alltid låses slik at eksterne lag ikke har tilgang dit. Stolene skal stables i passelige stabler etter bruk, slik at det er lett å feie over gulvet. Hvis hver enkelt tar sin stol når dere er ferdig, så er det fort gjort. Vi skal få ryddet litt mer der nå i løpet av kort tid, men rakk ikke å få det gjort til i dag. Der står det 2 feiesett og en mopp i det rommet, og så henger det en feiekost i gangen utafor vaskerommet. Alt av panteflasker m.m skal tømmes for innhold og kastes i den lilla kurven inne på kjellerrommet, alternativt så kan de tømmes og kastes i åpninga i den lille bua ved banen. Kaffekopper m.m skal også tømmes for innhold – I VASKEN / eller ute – og kastes TOMME i søpla.
3.Det skal etterfylles med toalettpapir og tørkepapir etter behov. Det står lager av dette + søppelsekker,mopper m.m på vaskerommet. Bruk de tynne små sekkene inne, og de sterke sekkene utendørs. Fulle sekker skal settes i den gule bua. Nøkkel dit henger i lag med nøkkel til alle beholderne, inne på tavla til høyre på vaskerommet.
4.Cornerflaggene skal stå i hjørnet utafor vaskerommet. Der skal vi få satt opp en list som holder de på plass. De som setter ut flaggene er ansvarlig for at de komme inn og blir erstatningspliktig hvis de glemmes av og forsvinner. Hvis dere overlater flagg til påfølgende kamp, så gjør de oppmerksom på at det da blir deres ansvar å ta de inn. Hvis de ikke tar ansvaret, så tar dere de inn og så blir de uten flagg.
5.Hvis noen av dere vil ha eget salg og bruke klubbhuset på kampene, så er det også mulig. Men det skal være ryddig etter dere. Vi skal forsøke å holde kaffe og kopper til dere, mens vafler og slikt må dere dekke selv. Viktig at dere gir beskjed hvis det er fritt for kaffe eller kopper. 
6.Lagene er i år som i fjor ansvarlig for å merke egne baner. Vi har gul og blå spray i kjelleren. 9er banen merkes med gult, og 7er banene med blått. Det er greit med heltrukne linjer på alle slik at det vises. Det skal merkes med liten 7er bane på delen mot nord, og med stor 7er bane på delen mot sør (G04). Spray og merkevogn står i rommet i kjelleren under trappa, så de som ikke har nøkkel dit, må slik noen kommer og låser opp. Sjekk baneplanen for å se når det passer å få ting gjort. Passordet får dere ved å be om det – det skal ikke gis ut til spillerne foreløpig. Der skal vi finne på noen annet for at de skal kunne planlegge fri aktivitet.

Dvs. alt er likt som det var i fjor! Hvis det er noe dere lurer på, så spør. Det er ingen unnskyldning at dere ikke viste om ting, når ting ikke er gjort.

Det ligger link til instruksen på garderobebruken på hjemmesida vår under «Anlegg»

Alle egne lag som bruker garderobene kan få ett nøkkelsett ved behov. Bare ta kontakt

Sjekk baneplanen for å se når det passer å få ting gjort. Passordet får dere ved å be om det – det skal ikke gis ut til spillerne foreløpig. Der skal vi finne på noen annet for at de skal kunne planlegge fri aktivitet.

Ta kontakt på post@stakkevollan.com hvis det er noe dere lurer på – så ønsker vi god sesong til dere alle
Nye betalingsløsninger

Postet av Stakkevollan IF den 2. Mai 2016

Da har vi i SIF også etablert kortbetaling og mobil-betaling. Lagene kan ta dette i bruk ved salg på kampene.
mCASH: Foreløpig har vi kun kaffe og vafler på mobilbetalinga, mCASH. Men vi kommer med flere produkter hvis lagene ønsker det. De som skal bruke mCASH som betalingsmiddel fra telefonene sine, må laste ned appen fra Google Play eller App store. Brukerne finner varene våre ved å bruke "I nærheten" funksjonen på appen :)

Vipps: Vi har også etablert betaling med Vipps. Der kan man søke på Stakkevollan, og få opp SIF Kafésalg, eller bruke Vipps nr. 17893.

Kortautomat: De som betaler med vanlig bankkort ved å bruke iZettle gjør dette på vanlig måte. Lagene har fått instrukser om bruken, og det vil være mange førstegangsbrukere nå i begynnelsen, men det er ganske enkelt å finne ut av dette. Det er mulig å få tilsendt kvittering på e-post eller på mobil.

Dere kan lese mer om mCASH her: https://mca.sh
Dere kan lese mer om Vipps her: https://www.vipps.no/
Dere kan lese mer om iZettle her: https://www.izettle.com/no

VIKTIG: husk at alle transaksjoner må gjennomføres for at pengene skal overføres! De som som står i kafe /kiosk må være oppmerksomme og følge med at de som handler faktisk trykke på "betal".
Klubbkolleksjonen

Postet av Stakkevollan IF den 7. Apr 2016

Her er oppdatert oversikt over klubbens utstyr og priser for 2016:
Klubbkolleksjonen Stakkevollan IF_2016.pdf


Vår utstyrsleverandør er Torshov Sport, og dere finner info om adresse m.m her:
http://www.torshovsporttromso.no
Banen er bøytet

Postet av Stakkevollan IF den 1. Apr 2016

Da skriver vi 1. april og dette er ikke en spøk. Vi har i dag fått banen brøytet og det er rekordtidlig for oss å være. Vanlige brøytedatoer har vært mellom 15-20 april, så vi er nesten 3 uker tidligere ute i år. Da krysser vi fingrene for at det ikke kommer så store menger i april, selv om mange av oss husker snøvinteren i 1997, med snørekord på 2,40 meter den 29.april..
Nå håper vi sola og varmen de neste dagene vil gjøre resten.
Årsmøtevedtak

Postet av Stakkevollan IF den 29. Mar 2016

Hei.

Her finner dere dere info om nytt styre og de vedtak som ble gjort på årsmøtet.

Styret

Årsmelding

Vedtak sak 1

Vedtak sak 2

Fastsettelse av medlemskontingent

Lovnorm for Stakkevollan IF2 Kommentarer

Bruk av bobla

Postet av Stakkevollan IF den 28. Mar 2016

For alle dere som ønsker at bobla skal være åpen for fri bruk på ledige tider:


Det er altfor mange gutter/menn som sender rondellen avgårde med stor kraft, eller som til og med springer rundt i den og tror den er en karusell... Dere påfører rondellen så stor skade/slitasje at selv med forsterkninger så ødelegges den! Hadde alle brukerne forstått at rondellen skal skyves rolig og kontrollert rundt, så hadde vi kunne hatt det åpent. Men sånn er det dessverre ikke! Vi har tatt mange på fersken med å herpe den, så for fremtida vil det strammes enda mer inn på bruken. Det er helt slutt på å la det stå åpent uten at det er er en voksen som har forstått reglene tilstede. Vedkommende må også ha nøkkel slik at det låses når bobla forlates.

Lån av klubbens utstyr

Postet av Stakkevollan IF den 21. Mar 2016

Vi har stadige henvendelser om lån av pølsekokeren, kaffecontainerne og kaffetrakterne. Det har vist seg at de som låner dette ofte ikke klarer å ta ansvar for bruken av de, så vi har sluttet å låne det ut.
Dette er utstyr vi har kjøpt inn til bruk ved bobla cup, og det er for ille at dette skal ødelegges av annen bruk.

Pølsekokeren kostet ca 8000 kr, og det er for kostbart for klubben at den skal bli ødelagt fordi den ikke behandles med omhu. Den er nå blitt bulket fordi den ikke har blitt transportert på rett måte. Vi har også vært nødt til å anskaffe nye kaffekanner fordi de vi hadde ikke ble gjort ordentlig rein før de ble levert tilbake og fordi det har har vært kakao i de, med det resultat at det er kommet mugg i de.

Vi har skaffet oss ei brukt kokeplate og en kasserolle som kan lånes ved salg av pølser. Vi har også pølseklipe og pølseholdere som kan lånes ut. Vi låner også ut den eldste av kaffekannene, men ikke de to nye.

Kaffetrakter og kolber kan også lånes ut etter avtale, men brukerne må være ansvarlig for at den brukes rett. Trakteren kostet også ganske mange tusen kroner, så den må behandles ordentlig.
Det skal være egen kanne/mugge som kun skal brukes til å fylle reint vann oppi trakteren. Dvs dere skal IKKE fylle vann i den kolben dere har brukt til å trakte kaffen oppi, for så helle vannet oppi trakteren. Det vil da komme kafferester i vannet, og trakteren blir da forurenset. Vi har merket den ene kolben til denne bruken, så den som låner er da ansvarlig for å sørge for at dette gjennomføres!

Dere tar kontakt med daglig leder for å avtale lån av dette, på post@stakkevollan.com
Innkalling til årsmøte

Postet av Stakkevollan IF den 23. Feb 2016

Stakkevollan IF innkaller til årsmøte på onsdag den 30. mars kl. 1900.
Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet må være sendt på e-post:post@stakkevollan.com, eller pr. post til klubbens adresse, innen onsdag 16. mars.

Det vil bli vanlige årsmøtesaker som behandling av årsmelding, regnskap, budsjett og valg.
Alle sakspapirer utleveres på møtet.

Velkommen.