Støtt oss med din Grasrotandel

Postet av Stakkevollan IF den 7. Nov 2019

En god og viktig sak kan ikke gjentas for ofte
Timefordelinga i vinter

Postet av Stakkevollan IF den 7. Nov 2019Oversikten over tildelte timer finnes under "Anlegg" - "Bobla" - "Timefordeling ekstern". Det er booket noen spot-timer i helgene som ikke er registrert på oversikten, der er kun faste timer lagt inn. Ved ønske om faste timer eller spot-timer, send en mail til bobla@stakkevollan.com.

http://www.stakkevollan.com/p/9713/timefordeling-ekstern


Hentepant.no....

Postet av Stakkevollan IF den 4. Nov 2019

Håper ingen av de som bor på Stakkevollan bidrar til at hentepant.no får inntekter som er utrolig viktig for at våre lag skal få ned den enkeltes egenbetaling. Vår påstand er at hentepant bidrar til større økonomisk skille til barn og unges mulighet til å delta i idretten i en bydel som vår.

Hele konseptet bidrar til at det blir mindre inntekter på de enkelte lag og foreninger. Våre lag har hver sine runder til flaskeinnsamlinger, der får de inn penger til deltakelse på cuper og turneringer m.m.. Dette konseptet gjør at lagene mister verdifulle inntekter. Synes dette er å ta fra de fattige og gi til de rikeste. Trasig utvikling!

Hvis noen absolutt ønsker at flaskene skal hentes istedet for å vente på at vi skal varsle en innsamling, så har vi meldt oss på. Det kan jo hende man ikke har tid til å vente ei uke eller tre.. Men vi mister jo 30% av inntektene. Men bedre at vi er med, enn at vi skal miste de til andre fordi vi ikke er med. Men ønsker fremdeles at vi skal få samle de inn selv, og at lagene får inntekta uavkortet.

Banen er brøytet

Postet av Stakkevollan IF den 17. Apr 2019

Da er banen endelig brøytet. Det tok sin tid før det ble vår tur, så nå gjenstår det å se om den blir kampklar til første kamp som er om nøyaktig ei uke.

  
ÅRSMØTET ER UTSATT!

Postet av Stakkevollan IF den 18. Feb 2019

Vi må dessverre utsette årsmøtet ei uke. 
Ny dato: Tirsdag den 26. februar kl. 1800.

NB: Vi har kun fått inn ett forslag fra lagene på foresatte vi kan spørre om å gå inn og ta styreverv. Håper alle de lagene som har vært med noen år kan sende inn forslag på foresatte vi kan spørre. Husk også at det bør stille minst 2 fra hvert lag på møtet, og helst ikke bare dere som alltid stiller – så få gjerne noen flere med dere. Vi har behov for at flere enn de som har verv på lagene stiller på årsmøtet.