Timefordelinga i bobla

Postet av Stakkevollan IF den 19. Okt 2016

Fordelinga av vintertreninga er nesten ferdig og lagene har fått info tilsendt på mail. Oversikten finnes her, og de timene som står ledig kan bookes fritt.

Kriterier for tildeling:
De klubber og lag som trener hele året og som spiller kamper hos oss, har første pri. De gir oss inntekt hele året, og ikke kun om vinteren. Vi har mange millioner i lån og store driftskostnader, så vi er helt avhengig av en stabil inntekt. De som i tillegg er sponsorer og som har kjøpt reklameplass i bobla, vil også bli prioritert. Dette er også bedrifter som vanligvis trener hele året og som da også gir oss inntekt på sommeren.

De grupper som ikke kommer inn under kategoriene over, får tilgang til de timer som er ledig etter første tildeling. Der er det omtrent først til mølla, men de som har valgt å leie timer ett år, vil få fortrinn neste år ved at de får info om ledige timer først. Det som står igjen etter det, legges ut til fri booking. Det er også mulig å booke spot-timer i helgene, hvis noen vil ha ei ekstra økt eller spille treningskamp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.