Sesongen 2017 - rutiner og instrukser

Postet av Stakkevollan IF den 24. Mai 2016

GENERELL INFO FOR SESONGEN 2017
1.Det er en mopp og feiesett i alle garderober. De skal alltid ryddes etter bruk! Hjemmelaget er alltid ansvarlig for alle garderobene. Også dommergarderoben. Dere anbefales å kun ha dommergarderoben åpen på treninger, slik at dere enkelt kan rydde den etter hver gang dere har brukt den. Står det åpent inn til kjelleren, så er dere ansvarlig for å se over at ingen av deres spillere har vært og skitnet til garderoben. Skitne mopper byttes ut med rene, og de finner dere på hylle på vaskerommet. De som kommer til skitne garderober må melde i fra til meg på post@stakkevollan.com, slik at vi kan ta dette med de som er ansvarlige. Det er også en del eksterne lag som bruker banen, og de har samme prosedyrer. De sliter litt mer med å fylle på det som mangler, så der må dere alle følge med.
2.Det samme gjelder taktikkrommet i kjelleren som de eldre lagene bruker. Det skal behandles akkurat slik garderobene behandles. Søppel, tape, kaffekopper, flasker og rot skal IKKE etterlates når dere forlater. Mellomdøra skal alltid låses slik at eksterne lag ikke har tilgang dit. Stolene skal stables i passelige stabler etter bruk, slik at det er lett å feie over gulvet. Hvis hver enkelt tar sin stol når dere er ferdig, så er det fort gjort. Vi skal få ryddet litt mer der nå i løpet av kort tid, men rakk ikke å få det gjort til i dag. Der står det 2 feiesett og en mopp i det rommet, og så henger det en feiekost i gangen utafor vaskerommet. Alt av panteflasker m.m skal tømmes for innhold og kastes i den lilla kurven inne på kjellerrommet, alternativt så kan de tømmes og kastes i åpninga i den lille bua ved banen. Kaffekopper m.m skal også tømmes for innhold – I VASKEN / eller ute – og kastes TOMME i søpla.
3.Det skal etterfylles med toalettpapir og tørkepapir etter behov. Det står lager av dette + søppelsekker,mopper m.m på vaskerommet. Bruk de tynne små sekkene inne, og de sterke sekkene utendørs. Fulle sekker skal settes i den gule bua. Nøkkel dit henger i lag med nøkkel til alle beholderne, inne på tavla til høyre på vaskerommet.
4.Cornerflaggene skal stå i hjørnet utafor vaskerommet. Der skal vi få satt opp en list som holder de på plass. De som setter ut flaggene er ansvarlig for at de komme inn og blir erstatningspliktig hvis de glemmes av og forsvinner. Hvis dere overlater flagg til påfølgende kamp, så gjør de oppmerksom på at det da blir deres ansvar å ta de inn. Hvis de ikke tar ansvaret, så tar dere de inn og så blir de uten flagg.
5.Hvis noen av dere vil ha eget salg og bruke klubbhuset på kampene, så er det også mulig. Men det skal være ryddig etter dere. Vi skal forsøke å holde kaffe og kopper til dere, mens vafler og slikt må dere dekke selv. Viktig at dere gir beskjed hvis det er fritt for kaffe eller kopper. 
6.Lagene er i år som i fjor ansvarlig for å merke egne baner. Vi har gul og blå spray i kjelleren. 9er banen merkes med gult, og 7er banene med blått. Det er greit med heltrukne linjer på alle slik at det vises. Det skal merkes med liten 7er bane på delen mot nord, og med stor 7er bane på delen mot sør (G04). Spray og merkevogn står i rommet i kjelleren under trappa, så de som ikke har nøkkel dit, må slik noen kommer og låser opp. Sjekk baneplanen for å se når det passer å få ting gjort. Passordet får dere ved å be om det – det skal ikke gis ut til spillerne foreløpig. Der skal vi finne på noen annet for at de skal kunne planlegge fri aktivitet.

Dvs. alt er likt som det var i fjor! Hvis det er noe dere lurer på, så spør. Det er ingen unnskyldning at dere ikke viste om ting, når ting ikke er gjort.

Det ligger link til instruksen på garderobebruken på hjemmesida vår under «Anlegg»

Alle egne lag som bruker garderobene kan få ett nøkkelsett ved behov. Bare ta kontakt

Sjekk baneplanen for å se når det passer å få ting gjort. Passordet får dere ved å be om det – det skal ikke gis ut til spillerne foreløpig. Der skal vi finne på noen annet for at de skal kunne planlegge fri aktivitet.

Ta kontakt på post@stakkevollan.com hvis det er noe dere lurer på – så ønsker vi god sesong til dere alle


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.