Lån av klubbens utstyr

Postet av Stakkevollan IF den 21. Mar 2016

Vi har stadige henvendelser om lån av pølsekokeren, kaffecontainerne og kaffetrakterne. Det har vist seg at de som låner dette ofte ikke klarer å ta ansvar for bruken av de, så vi har sluttet å låne det ut.
Dette er utstyr vi har kjøpt inn til bruk ved bobla cup, og det er for ille at dette skal ødelegges av annen bruk.

Pølsekokeren kostet ca 8000 kr, og det er for kostbart for klubben at den skal bli ødelagt fordi den ikke behandles med omhu. Den er nå blitt bulket fordi den ikke har blitt transportert på rett måte. Vi har også vært nødt til å anskaffe nye kaffekanner fordi de vi hadde ikke ble gjort ordentlig rein før de ble levert tilbake og fordi det har har vært kakao i de, med det resultat at det er kommet mugg i de.

Vi har skaffet oss ei brukt kokeplate og en kasserolle som kan lånes ved salg av pølser. Vi har også pølseklipe og pølseholdere som kan lånes ut. Vi låner også ut den eldste av kaffekannene, men ikke de to nye.

Kaffetrakter og kolber kan også lånes ut etter avtale, men brukerne må være ansvarlig for at den brukes rett. Trakteren kostet også ganske mange tusen kroner, så den må behandles ordentlig.
Det skal være egen kanne/mugge som kun skal brukes til å fylle reint vann oppi trakteren. Dvs dere skal IKKE fylle vann i den kolben dere har brukt til å trakte kaffen oppi, for så helle vannet oppi trakteren. Det vil da komme kafferester i vannet, og trakteren blir da forurenset. Vi har merket den ene kolben til denne bruken, så den som låner er da ansvarlig for å sørge for at dette gjennomføres!

Dere tar kontakt med daglig leder for å avtale lån av dette, på post@stakkevollan.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.