Oversikt over alle lagenes totale bidrag for lys

Postet av Stakkevollan IF den 13. Feb 2018

Nå er oversikten over lagenes totale bidrag klar. Det er skrevet inn forklaring på kolonnene, men hvis noen lurer på noe, så er det bare å ta kontakt eller spørre i kommentarfeltet her. 

Totalt bidrag fra alle klubbens lag.pdf

Det er ennå stor forskjell i de ulike lagenes bidrag, men vi håper det skal utjevnes etterhvert. Det vil alltid være slik at det er noen som ikke kan/vil bidra med noe, så vi er helt avhengig av at de som kan bidra mer, gjør det. De som bidrar mer enn de behøver, vil da være med på å dekke over for andre på eget lag, og sørge for at lagets prosentvise bidrag øker. 

I tillegg til kostnadene med innkjøp av lys og stolper, så er vi nødt til å gjøre en betydelig innsats med grunnarbeidet i skråningene. Det må stables stein og tilføres masser for å få stabilisert disse, og det må etableres nye fundament til de nye stolpene. Dette er penger vi også må skaffe inn. Vi antar at de totale kostnadene vil være på minst 1,5 mill kr. Vi søker om spillemidler og momsrefusjon, men vi vet ikke hvor mye dette vil utgjøre. Vi ser at vi ennå har en lang vei å gå for å få inn nok penger, så vi er veldig usikre på at vi klarer å begynne på dette i år. Men vi har masse toalettpapir på lager og skal kjøre ei ny runde med levering av kakebokser, så vi er ennå optimistiske. Fristen for å være med på å bestemme kakesortene, går ut i morgen. Vi kommer til å fortsette med salg av kakebokser og toalettpapir i årene fremover, til de totale kostnadene er dekket.

Vi har tidligere informert om begrenset med treningstimer pga. manglende lys, og det eneste rettferdige er at de som bidrar mest til fellesskapet, belønnes for det. De som er lavest på den prosentvise oversikten, vil dermed bli prioritert sist når timene skal fordeles i sommerhalvåret. Det kommer ikke til å bli foretatt noen forfordeling basert på sportslige behov og forventninger. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.