Fotball-SFO

Postet av Stakkevollan IF den 23. Apr 2024
Åpen Boble: 6,13 og 20 april.

Postet av Stakkevollan IF den 2. Apr 2024

Vi arrangerer "Åpen Boble" de 3 kommende lørdagene, fra kl. 1200-1400. Da vil bobla være åpen for fri aktivitet for alle barn og unge i nærområdet. Ikke kun forbeholdt SIF medlemmer, men for alle som har lyst til å være litt aktiv på en lørdag. 

Innkalling til årsmøte

Postet av Stakkevollan IF den 22. Mar 2024

Stakkevollan IF innkaller til veldig forsinket årsmøte på onsdag den 24. april kl. 1930.
Møtet avholdes på klubbhuset. Saker som ønskes behandlet, må være innkommet senest tirsdag den 9. april. 
Sendes på e-post: 
post@stakkevollan.com

Vi sliter med å få tak i styremedlemmer og håper det er flere som kan tenke seg å bidra. Vi har mange gode planer for drift og aktivitet fremover, men behøver ressurspersoner. Du behøver ikke være medlem av klubben for å bidra i styret. Ta kontakt på post@stakkevollan.com for mer info.

Alle sakspapirer legges ut på vår hjemmeside en uke før møtet.

Det vil bli vanlige årsmøtesaker som behandling av årsmelding, regnskap, budsjett og valg.  Forslag til nye styremedlemmer/varamedlemmer ønskes. Eller kunne du tenke deg å bidra med andre konkrete saker? Ta kontakt med leder av valgkomiteen, Arne Bjørklund. arne.bjorklund at gmail.com
Gave og bidrag fra Velforeninga!

Postet av Stakkevollan IF den 29. Nov 2023


Stakkevollan Velforening har gitt 30 000 kr til SIF. Pengene skal brukes til drift og aktivitet. I den anledning så gir de også 1000 kr for hver foresatt/voksen, som deltar i prosjektet "Naboravning" og går minst 5 naboravninger i den perioden fritidsklubben er åpen. Dvs mellom 1900-2200 på mandager.

Dette er penger som uavkortet vil gå til det laget som tilgodeses av de som går naboravner. Bare meld ifra hvilket lag eller om det er klubben som skal få disse midlene.

Spre det glade budskap og bidra til at barn, unge og voksne på Stakkevollan har det bra.

Dere melder dere på via FBsida "Naboravning"