DIVERSE VIKTIG INFO. ALT MÅ LESES:

Alle som leier er ansvarlig for renhold etter seg, hvis ikke annet er avtalt. Det er mulig å booke vasking, pris avtales i hvert tilfelle. Men alle  må rydde etter seg underveis, og søppel kan samles i de sterke restavfallsposene som ligger oppå kjøleskapet. Slik at de kan kastes i søppel-i-rør av leietakerne selv.

* Alle må ha med egne søppelsekker og ta med seg ALL søppel når de er ferdig med leieforholdet. Det skal ikke settes igjen plaskopper, matrester, drikkevarer eller annet. ALT som tas med inn i lokalet, skal også tas med ut ved avslutning.

* Ytterdøra åpnes ved tildeling av kode. Denne kommer på mail i lag med instrukser om åpning/låsing, dagen før utleie. Ta gjerne kontakt på post@stakkevollan.com dagen før, hvis vi glemmer å sende dette :)

NB: De som ikke får godkjent vasking, og ikke retter dette opp ved å vaske på nytt etter at beskjed er gitt, vil belastes minimum 1000 kr ekstra for vasking gjort av SIF, event 2500 kr hvis dette innebærer tapte leieinntekter ved at kommende arrangement ikke kan gjennomføres. Ved å leie huset, så godtas disse vilkårene.

Bordene skal forlates slik de er avbildet, kun 1 bord oppå et annet, og på hver side av rommet. Se bilde 7. Unngå å skyve bordene rundt når de er stablet, beina skades og det blir riper i gulvet.

Varmepumpa styres av app, eksternt. Se bilde 8.


PRISOVERSIKT:
Utleie for barneselskap á 3 timer: 500 kr. Medlemmer: 300 kr.
Annen utleie pr døgn: 2500 kr. Medlemmer 1000 kr.
Utleie for møter inntil 15 pers, 2 timer: 250 kr. Tilgang til kaffe og kopper er inkludert.
Utleie for møter over 15 pers: 2 timer: 350 kr. Tilgang til kaffe og kopper er inkludert.

Faktura sendes på e-post til kontaktperson etter at leia er avsluttet og befaring er gjort.

Foreldremøter og lagsarrangement for egne lag koster ikke noe, men reglementet skal følges!!

Utleie for sosiale lag:

I utgangspunktet har vi døgnutleie fra kl. 1600-1530, men er fleksible hvis det er mulig, så bare spør.

Passer for maks 40-45 personer. Vi har også kopper, asjetter, tallerkener, ulike glass og bestikk. I tillegg til et kjøl/frys, et ekstra kjøleskap og oppvaskmaskin til storkjøkken. Vi har også trådløst nettverk, passord gis ut på forespørsel.
Projektor og lerret er også tilgjengelig etter avtale.

For å bestille huset sendes en mail til post@stakkevollan.com Sjekk kalenderen først, for å se når det er ledig.

 Reglement for utleie: Reglement klubbhus.pdf

Skroll dere nederst til slutten av bildene under på sida her, der finner dere merket av hvor søppelinnkastet til "søppel i rør" er.Her finner dere søppelinnkastet. Se den gule sirkelen :)