DIVERSE VIKTIG INFO. ALT MÅ LESES:
NB: Lokalet skal forlates i samme stand som det var når dere ankom. Rene mopper skal være satt på alle moppeskaft og all søppel skal være tatt med. NYE SEKKER SKAL SETTES PÅ STATIVENE NÅR DERE FORLATER!

Alle som leier er ansvarlig for renhold etter seg, hvis ikke annet er avtalt. Det er mulig å booke vasking, pris avtales i hvert tilfelle. Men alle  må rydde etter seg underveis, og søppel kan kastes i søppel-i-rør av leietakerne selv. Alle må ha egne poser med til dette, da det er slutt med gratis søppelposer. Alternativt så brukes kun store søppelsekker, og da må disse tas med og nye skal settes på plass. Vi har ingen søppelavtale og må selv kjøre eget søppel på fyllinga, og betale for å få kastet dette. 

* Alle må ha med egne søppelsekker og ta med seg ALL søppel når de er ferdig med leieforholdet. Det skal ikke settes igjen pynteting, matrester, drikkevarer eller annet. ALT som tas med inn i lokalet, skal også tas med ut ved avslutning.

* Ytterdøra åpnes ved tildeling av kode. Denne kommer på mail i lag med instrukser om åpning/låsing, dagen før utleie. Ta gjerne kontakt på post@stakkevollan.com dagen før, hvis vi glemmer å sende dette :)

NB: De som ikke får godkjent vasking, og ikke retter dette opp ved å vaske på nytt etter at beskjed er gitt, vil belastes minimum 1000 kr ekstra for vasking gjort av SIF. I tillegg vil det faktureres tapte leieinntekter hvis kommende arrangement ikke kan gjennomføres.
Ved å leie huset, så godtas disse vilkårene.
* Det skal settes på rene mopper på stativene når dere forlater. Skitne legges i vasketralla på HCP toalettet.

Bordene skal forlates slik de er avbildet, alternativt 6 stk oppmontert. Hvis de settes oppå hverandre, så skal det kun være 1 bord oppå et annet, og på hver side av rommet. Se bilde 7. Unngå å skyve bordene rundt når de er stablet, beina skades og det blir riper i gulvet.

OBS:  Bordene tåler ikke at man setter seg på de, da knekker de.. Vi vet at alle ok nå, så de neste som knekker/ødelegger et bord, må erstatte de ved å dekke kostnadene for nye bord. Det er begrenset hvor mange ganger de kan repareres.

Varmepumpa styres av app, eksternt. Se bilde 8.


PRISOVERSIKT:
Utleie for barneselskap á 3 timer: 600 kr. Medlemmer: 400 kr.
Annen utleie pr døgn: 3000 kr. Medlemmer 1500 kr. (også lagsarrangement) Depositum: 1500 kr.
Utleie for møter, 3 timer: 600 kr. Tilgang til kaffe og kopper er inkludert.

* Depositum på 1500 betales inn senest ei uke før leie er avtalt. Til konto 4750 1886110. Merk med dato og leie av klubbhuset.

* Restfaktura sendes på e-post til kontaktperson etter at leia er avsluttet og befaring er gjort. 

* Lagsfester (= medl. pris): 1500 kr. Betales inn på forhånd til konto. 4750 1886110. Merkes med lagsnavn. 

 Endringene i intern leie er gjort pga manglede renhold etter lagenes bruk. 

Utleie for sosiale lag:

I utgangspunktet har vi døgnutleie fra kl. 1600-1530, men er fleksible hvis det er mulig, så bare spør.

Passer for maks 40-45 personer. Vi har også kopper, asjetter, tallerkener, ulike glass og bestikk. I tillegg til et kjøl/frys, et ekstra kjøleskap og oppvaskmaskin til storkjøkken. Vi har også trådløst nettverk, passord gis ut på forespørsel.
Projektor og lerret er også tilgjengelig etter avtale.

For å bestille huset sendes en mail til post@stakkevollan.com Sjekk kalenderen først, for å se når det er ledig.

 Reglement for utleie: Reglement klubbhus.pdf

Skroll dere nederst til slutten av bildene under på sida her, der finner dere merket av hvor søppelinnkastet til "søppel i rør" er.Her finner dere søppelinnkastet. Se den gule sirkelen :)