Foreldremøtet den 18.januar.

Postet av Stakkevollan G09 den 19. Jan 2016

Skrevet av Roshild (post@stakkevollan.com)

Da har vi avviklet det første foreldremøtetet. Kun ca halvparten av foreldrene var tilstede og det var litt synd. Det er viktig at alle spillerne er representert, slik at vi blir kjent med hverandre og blir samkjørt og informert om hvordan laget skal driftes.

Har nå sendt tilgangspassord til lagets side her på hjemmesida vår. Vet ikke hvilken tilgang den enkelte av dere har, men det får komme etterhvert.

Vi ble enige om å opprette ei FB side, så nå kommer det mail med link til sida, og da håper vi alle sammen melder seg inn.

Solveig tok på seg rollen som foreldrekontakt, men det vil være behov for en til i lag med ho. Dette er en rolle som vil rullere mellom foreldrene, så den vil nok flere være innom på sikt. Vi planlegger et fellesmøte med alle foreldrekontaktene i klubben ganske snart. Da skal vi se på drifta av hjemmesida vår, blant annet viktigheten av oppdatere spilleroversikten. Gi meg beskjed hvis det er en som kan tenke seg å være med som FK.

Trond informerte om hvordan han ser for seg at treningene skal legges opp. Siden det kun er 1 times trening i uka, så er det fint om dere foreldre kan snakke med ungene på forhånd og forberede de så godt som mulig på at akkurat denne timen så er det litt viktig at de følger med så godt de klarer. Det vil bli litt økt fokus på mer balløvelser, men det vil også være lagt inn et par lekeøkter og spill på slutten. Dag Andre tar rollen som trener i lag med Trond.

Påmelding av lag til seriespill skjer senest den 15. mars, så når det nærmer seg så må avgjørelsen om det skal meldes på 1 eller 2 lag taes. Dette første året melder vi sannsynligvis på laget i klassen G09, og så rulleres det med antall spillere født i 08 på kampene. Det er mest lek og minst alvor foreløpig, så vi tar det som et utgangspunkt nå. Men ting kan jo endres frem til påmeldingsfristen. Vi kan bli flere spillere, eller færre.. så den neste tida vil vise.

Da kjører vi igang med FB side så tar vi ting litt etter det.

If some of the parents need to get information om English, please let med know. It there is need for information on another language, then we need to find someone who can translate.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.