Fra tid til annen så må kamper flyttes på. Lagene må selv se hvilke tider som er ledig på banen eller i bobla, og så bli enig med motstanderne om nytt tidspunkt som passer begge. Det er det laget som ønsker nytt tidspunkt som skal melde dette til kretsen, men SIFs lag må være behjelpelig med å finne ett nytt tidspunkt i lag med bortelaget hvis det er de som ønsker å flytte kampen.

Hvis man vet at en kamp skal flyttes, men ikke har funnet ny dato, så er det uansett lurt å sende en sms til dommeren og gi han/hun beskjed om at kampen blir flyttet, og at dere kommer med ny dato så snart dere vet. Dette fordi dommere også er folk som har behov for å vite om de er opptatt eller ledig på kveldene :)

Når dere har funnet ny tid, så dobbeltsjekk med daglig leder før dere kontakter dommer(e) og sjekker om de kan dømme på det nye tidspunktet. Dommerne skal alltid forespørres før dere sender inn til kretsen.


NB: Det er mulig å flytte på treninger for å få plass til en kamp, men dette avtales i lag med daglig leder.

Når dere har fått ok på det nye tidspunktet, så skal endringa meldes via denne linken: https://www.fotball.no/lov-og-reglement/skjemaer-og-kontrakter/omberamming/

Powered by: Bloc