Dugnad for nye lys på banen :)

Postet av Stakkevollan IF den 14. Nov 2016

Hei alle sammen - her er årets gladnyhet Klubben har bestemt at vi skal jobbe for å få nye lys på banen, vi håper de skal være på plass allerede neste høst.

Hvordan: Vi har fått tilgang til en veldig god avtale med Markedshuset om salg av toalettpapir. Alle i klubben skal bidra, og vi håper alle selger minst 12 sekker i løpet av et år. Kun 1 kvote pr. familie, så det blir ikke flere å selge hvis du har flere barn i klubben. Jo fortere de selges, jo fortere får vi lys

ALLE KLUBBENS MEDLEMMER SKAL SOM SAGT BIDRA, så for de som ikke er medlemmer: bestill gjerne hos de dere kjenner når de legger ut sine til salgs Lagene vil begynne å selge sine kvoter litt spredt utover. Dette fordi vi ikke har lagringsplass til at alle kan selge sine 12 samtidig. Noen lag har allerede begynt, og det er fritt frem for den enkelte å begynne å ta imot forhåndsbestillinger.

Vi åpner nå for forhåndsbestilling, med levering etter nærmere avtale. Utsalgsprisen er 350 kr pr sekk á 42 ruller. Alle inntekter øremerkes lys.

Når vi har avtalt levering, så settes beløpet inn på SIFs k.nr: 4750 1886110. Vi har Vipps, men der må vi betale prosenter av omsetninga til DNB, så derfor ønsker vi ikke å bruke det til dette.
Alle innbetalinger merkes med spillerens navn og lag.

Klikk her for mer info.


DET BLIR PREMIERING AV DE 3 BESTE SELGERNE I KLUBBEN
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc