Støtt oss med din Grasrotandel

Postet av Stakkevollan IF den 7. Nov 2019

En god og viktig sak kan ikke gjentas for ofte


0 Kommentar

Timefordelinga i vinter

Postet av Stakkevollan IF den 7. Nov 2019Oversikten over tildelte timer finnes under "Anlegg" - "Bobla" - "Timefordeling ekstern". Det er booket noen spot-timer i helgene som ikke er registrert på oversikten, der er kun faste timer lagt inn. Ved ønske om faste timer eller spot-timer, send en mail til bobla@stakkevollan.com.

http://www.stakkevollan.com/p/9713/timefordeling-ekstern
0 Kommentar

Hentepant.no....

Postet av Stakkevollan IF den 4. Nov 2019

Håper ingen av de som bor på Stakkevollan bidrar til at hentepant.no får inntekter som er utrolig viktig for at våre lag skal få ned den enkeltes egenbetaling. Vår påstand er at hentepant bidrar til større økonomisk skille til barn og unges mulighet til å delta i idretten i en bydel som vår.

Hele konseptet bidrar til at det blir mindre inntekter på de enkelte lag og foreninger. Våre lag har hver sine runder til flaskeinnsamlinger, der får de inn penger til deltakelse på cuper og turneringer m.m.. Dette konseptet gjør at lagene mister verdifulle inntekter. Synes dette er å ta fra de fattige og gi til de rikeste. Trasig utvikling!

Hvis noen absolutt ønsker at flaskene skal hentes istedet for å vente på at vi skal varsle en innsamling, så har vi meldt oss på. Det kan jo hende man ikke har tid til å vente ei uke eller tre.. Men vi mister jo 30% av inntektene. Men bedre at vi er med, enn at vi skal miste de til andre fordi vi ikke er med. Men ønsker fremdeles at vi skal få samle de inn selv, og at lagene får inntekta uavkortet.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline